Valloire

Min side

Ole Bolt

Alpin skiferie til Valloire i de Franske Alper

Lørdag 13. februar til lørdag 20. februar 2016 (uge 7, skolernes vinterferie)

 

Vi bliver en blandet gruppe af forældre, børn, venner og medlemmer fra Skovshoved Roklub, som tager på en hyggelig skiferie sammen.

 

Både begyndere, øvede, børn og barnlige sjæle er velkomne! Valloire har skilifte og skibakker af alle sværhedsgrader.

 

Valloire er valgt, fordi uge 7 er højsæson, hvor de andre store områder er meget besøgt af støjende danske teenagere. Valloire er mindre overrendt i uge 7. Vi var der selv i uge 7 sidste år, og oplevede kortere køer ved lifterne, end vi er vant til fra de andre områder.

Desuden har Valloire MASSER af brede overskuelige offpiste-muligheder og gode øvebakker lige ved siden af lifterne.

 

Aftenfly: 7 hele dage på ski

Liftkort: 7 dage

 

Priser er maksimumpriser for dobbeltværelse, Det bliver billigere, hvis 3-6 personer deler rum/lejlighed (1000-2000 kr./person).

Ved tilmelding betales et depositum på kr. 1.500.

 

Danskis eget hotel med morgen- og aftensmad i centrum af byen. Der holdes afterski på selve hotellet.

Afstand til piste og lift 150 m.

Pris: 10.349 kr. (med fly)

Pris: 7.649 kr. (kør selv i bil)

 

Eller

 

Lejlighed med god plads og ret til selv at lave mad inkl. stor fælles lounge og swimmingpool

Afstand til piste og lift 150 m.

Pris: 9.549 kr. (med fly)

Pris: 6.749 kr. (kør selv i bil)

 

Spørgsmål og tilmelding til Ole Bolt

Det er en pakke-rejse fra Danski (og dermed omfattet af rejsegarantifonden)

 

Vi tager på ski for at pjanke og have det sjovt og hygge os med hinanden og vores børn og for at opleve sneen, bjergene, skiløbet og et pust af fransk kultur, mad & vin. Både begyndere og øvede er velkomne.

Vi tager ikke af sted for at drikke hjernen ud. Så hvis du vil på heavy afterski druktur, er vi ikke det rette selskab.

 

Transport med fly 2 timer til Chambéry og bus 1½ time til Valloire:

Afrejse fra Kastrup Lufthavn Lørdag d. 13/2 kl. 17:40 Mødetid: kl. 15.40

Hjemkomst til Kastrup Lørdag d. 20/2 kl. 22:55

 

 

Eksempler på tilkøb:

Skileje, 7 dage:

Barn

Ski+støvler+stave+hjelm:

Begynder 450 kr.

Fortsætter og ekspert 555 kr.

 

Voksen

Ski+støvler+stave:

Begynder 605 kr.

Øvede725 kr.

Ekspert 835-935 kr.

 

Skiskole:

Barn & voksen

5 dage á 2,5 time 1.400 kr.

 

 

Nedenfor kan I se hvad Danski Skriver på deres side:

 

Byen Valloire beskrives som en perle med ægte fransk atmosfære. Den er livlig og stemningsfuld med bl.a. små delikatesseforretninger, markedsplads og landsbykirke. Det er en fransk bjergby 1400 meter over havet med mange fastboende - ikke en turist/satellit-by.

 

Skiløb

Valloire beskrives som et sandt offpiste-mekka med masser af udfordringer ;-)

Terrænet spænder over tre bjergmassiver, hvor en stor del af pisterne ligger over 2.000 m. højde. Desuden hjælper snekanoner med at sikre et snesikkert skiløb. Der er masser af gode øvebakker for begyndere, brede boulevarder af forskellig sværhedsgrad og hyggelige bjergrestauranter med store solterrasser, hvor begyndere og øvede kan mødes til frokost.

Der er snekanoner og Funpark, men ingen aftenbelysning på pisterne.

 

Pister

I alt 150 km pister i højden 1400-2600 meter over havet fordelt på

20 km grønne (Lette/meget lette)

60 km blå (Middelsvære)

50 km røde (Svære)

20 km sorte (Meget svære)

 

Lifter

Pisterne betjenes af 33 lifter med en samlet kapacitet på 41.000 personer/time.

 

Udflugt til Val Thorens

DanSki tilbyder en guidet dagstur til det kæmpestore terræn i Val Thorens i "De 3 dale", som ligger kun 30 min. kørsel nord for Valloire. Pris ca. 300 kr.

 

Indkvartering

 

Hotel Les Gentianes er et af Danskis egne hoteller. Danskis egne hoteller danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie. Her mødes man om det fantastiske skiløb og lader sig opvarte af Danskis eget personale. De danske guiderne sørger for, at din skiferie bliver den bedste tid – nem, bekvem og helt uden besvær. Vores hotel er ikke et luksushotel, men hvad hotellet måtte mangle i komfort opvejes af den hyggelige stemning, den korte afstand til skiliften og den gode mad.

 

Nyrenoverede værelser og lækker mad:

Hotellets værelser er nyrenoverede med blandt andet nye badeværelser med føntørre, nye gulvtæpper, træ på væggene og nye senge. Der er dobbeltværelser og familieværelser til 3-5 personer. På de fleste værelser er der mulighed for sydvendt balkon mod tillæg.

 

Maden i restauranten er i en klasse for sig. Opholdet er med morgenmadsbuffet og lækker 3 retters aftenmenu i 6 dage, der laves af vores egne, dygtige kokke. Onsdag aften holder vores kokke en velfortjent fridag, hvor der så er mulighed for at udforske byens restauranter på egen hånd.

 

Vi har også tænkt på børnene, og der er en speciel børnemenu til dem. Til afterski og efter middagen tilbyder bartenderne den gode kaffe, spændende drinks, vin, øl og vand i jeres egen bar på hotellet.

 

Omgivelserne:

Hotel Les Gentianes ligger midt i den hyggelige Valloire by, der er en rigtig by, og som derfor oser af ægte, fransk charme og stemning med masser af udsøgte delikatesseforretninger og et hyggeligt, ugentligt marked, hvor der kan handles gode franske oste, fransk nougat og en masse andre lokale specialiteter.

 

Snowyclub:

På Hotel Gentianes kører vores Snowy Club hele skisæsonen. Når børnene skal på ski gør Danski det let. Vi tilbyder danske instruktører, pasning med vores børnevenlige guider, kælketure med Snowy, pizzaaften m.v. Og så giver vi mulighed for at I kan låne klapvogne, skisele, kælke, højstole og barneseng. Læs mere om Snowy Club her

 

Her får I den optimale familieskiferie med hotellets særlige, hyggelige og afslappede stemning og med masser af aktivitetsmuligheder for børnene.

 

Lejligheder i bebyggelsen Chalet Galibier kun 200-250 meter fra liften. Der er skiløb lige til døren. Ejendommen ligger ca. 50m fra nærmeste købmand, 300m fra supermarkedet og 1 km fra Valloire bymidte. Der kører gratis busser til og fra byen, og der er p-kælder under ejendommen for dem, der kommer i bil. Vi har fri adgang til ejendommens skikælder og til pejsestuen hvor man bl.a. kan spille pool, samt til den indendørs swimmingpool. Mod merbetaling tillige sauna og wellness. Ejendommen og lejlighederne er røgfri. Der er trådløst Internet i fællesområde men ikke i lejlighederne. Der er ikke elevator.

 

Alle lejligheder har mikrobølgeovn/grill, kogeplader, opvaskemaskine, badeværelse, tv, telefon og balkon.

 

Ole Bolt - telefon 3964 1304 - ole@bolt.dk